Endemologie praktijk

 

 

 

 

 

 


 

 


 

Welkom bij Praktijk Cellu, praktijk voor Endermologie.

Bij Praktijk Cellu kunt ook een afspraak maken voor lashextensions (wimperverlenging) , MOMENTUM afslankkuren, fruitzuurbehandelingen en Minilift behandelingen van Dr. Tadlea

Wat is Endermologie? 

Endermologie is een natuurlijke, niet operatieve methode. Het neemt de weefselbarriéres weg die bijvoorbeeld ten grondslag liggen aan cellulitis en vetophopingen op bijvoorbeeld benen en billen. De huid en onderhuid krijgen weer een gezonde structuur, gaan er beter uitzien en voelen zachter aan. De circulatie van bloed en lymfe verbetert en de opname van voedingsstoffen optimaliseert.  

Endermologie is een gepatenteerde slankheidstechniek die ervoor zorgt dat de vetafvoer wordt gereactiveerd om het overgewicht en de lokale vetophopingen weg te werken. Met een een programma werk je op vormgeven, verstevigen, en gladstrijken. U krijgt een beter afgelijnd silhouet en natuurlijk een gladdere huid. 

 

Waarin is het toepasbaar?:

  • Cellulitis
  • Vetophopingen
  • Littekens
  • Oedeem
  • De verslapte huid
  •  

Wat maakt de behandeling zo succesvol?
 
Als gecertificeerd therapeute werk ik met zeer hoogwaardige apparatuur, de CelluM6 Intergal met Endermolift en de Velasmooth. Deze bieden veel mogelijkheden voor diverse verschillende behandelingen voor lichaam, gezicht, hals, decolleté en anti-aging.

Endermologie is maatwerk. Er wordt in overleg gekeken wat de juiste programma's zijn voor de cliënt. Samen met de klant wordt er besproken welke zone's behandeling vragen en daar wordt het programma op afgesteld. Dat kan b.v. ook een combinatie zijn van body en b.v. hals of een zone in het gezicht.  
 
 
De behandelingen zijn geschikt voor mannen en vrouwen. Bij Praktijk Cellu kunt u pinnen.