Wij stellen het op prijs als u uw mening wilt geven in dit gastenboek.

cisca michoncisca@yahoo.com Feb 25 2015 4:21 PM
Ze zijn weer bang voor me!
Dit wordt geen zielig verhaal, integendeel.
Ik heb ongeneeslijke (lymfe)kanker en zit in “blessure tijd”. Gelukkig leer je daar mee leven. Bovendien is kanker – door alle ontwikkelingen in de wetenschap – in veel gevallen niet meer levensbedreigend. Van belang is echter om de kwaliteit van leven in de gaten te houden, ook al weet je dat je moet inleveren.
Iedere patiënt die een zware chemo of bestraling heeft ondergaan is bekend met dat nare gevoel in handen en voeten. Het voelt soms zó pijnlijk dat je je ledematen nog nauwelijks kunt gebruiken. Ik had vaak het idee dat ze van lood waren en niet meer van mijzelf. Je moet dan over het nodige doorzettingsvermogen beschikken om door de pijngrens heen te blijven bewegen, lopen of fietsen. Het meeste last had ik van mijn armen (zenuwpijn), omdat de lymfeklieren onder de oksels zijn weggehaald. Ik hield van tennissen en squashen, maar dat gaat helaas niet meer. Er blijven natuurlijk nog andere dingen over.
Om de kanker zoveel mogelijk op afstand te houden heb ik al meer dan drie jaar elke drie weken een lichte vorm van chemo. Dat is een behoorlijke fysieke belasting, maar dat heb ik er voor over. Onmiskenbaar heeft zo’n kuur invloed op je gewrichten. Dat weten we allemaal. Samen met de zenuwpijnen leidde dat zoals gezegd tot een aanzienlijke beperking van het gebruik van mijn handen en armen. Het leek erop dat ik me daar bij neer moest leggen, maar ik kon er maar moeilijk vrede mee hebben. Ik ben daarom blijven zoeken naar middelen om verlichting te vinden en ik kan al verklappen dat ik daar aardig in geslaagd ben.
Sinds ruim een jaar onderga ik endermologie-behandelingen in de kliniek van Pantha Haring te Zoetermeer. Deze behandeling is een soort massage met instrumenten gericht op betere doorbloeding van de huid en het verhelpen van vochtophopingen. Op aanraden van mijn behandelaar heb ik die ‘massage’ ook op mijn armen laten toepassen. Het effect daarvan heeft mijn verwachtingen overtroffen. De pijn was na verloop van tijd aanzienlijk minder en ik heb intussen het vrije gebruik van mijn armen weer grotendeels terug. En geloof het of niet, sinds begin van dit jaar badminton ik weer en mep ik er aardig op los! Ze zijn weer bang voor me. Het racket voor tennis of squash is nog te zwaar en blijft wellicht ook te zwaar, maar een licht badmintonracket is voor mij zonder meer goed te doen.
Het laat zich raden dat ik ontzettend blij ben met deze ontdekking. De behandeling vindt nu wekelijks plaats en heeft mij de macht over armen en benen goeddeels teruggegeven. Ik ben ervan overtuigd dat ook anderen hier veel baat bij zouden hebben. Jammer alleen dat de verzekering het niet vergoedt en extra jammer omdat je conditie echt met sprongen vooruit gaat. Niet vanzelf uiteraard, want je moet sowieso blijven trainen en bewegen om fit te blijven. Maar dat is een open deur.

Een blije klant van Pantha Haring
.

Een meer dan tevreden klant die weer kan lachen Apr 12 2018 8:46 AM
Jaren heb ik mijn lichaam verborgen in lange broeken en Shirts met lange mouwen. Heel onzeker was ik over mijn lichaam. Heb mij op internet verdiept wat ik eraan kan doen en kwam voor een proefles bij Pantha terecht. Ze was heel eerlijk over wat ik kon verwachten over de Endermologie en /of Velasmooth behandeling. Het heeft mijn verwachting overtroffen en nu na plm 12 behandelingen kan ik weer lachen en zal voor het eerst na jaren met blote armen en benen van de buitenlucht genieten. Bedankt Pantha en Andrea dat jullie mij meteen een goed en vertrouwd gevoel hebben gegeven en voor de tips om mijn lichaam gezond en "mooi" te houden. Ik blijf mijn lichaam bij jullie onderhouden.
Sandra Tromp sandratromp2273@gmail.com Sep 05 2014 8:38 AM
"Skin fitness" heb ik gisteren ondergaan. Dit moet je als een kuur doen. Ter vermindering van rimpels. Na de behandeling heeft Pantha een collageenmasker geadviseerd; heerlijk. De behandeling met het apparaat voelt heerlijk ontspannen. Tot snel!
Sandra Tromp sandratromp2273@gmail.com Sep 05 2014 8:31 AM
Gisteren heb ik voor het eerst een "skin fitness"ondergaan voor het gezicht. Dit is voor de cel stimulatie en voor het verminderen van rimpels. Buiten het feit dat ik er vanuit ga dat dit werkt (een kuur), is het ook nog een heerlijk ontspannen ervaring. Een collageen masker erna en het was voor mij compleet; dank je Pantha, tot snel.
Monique Rohrman M.rohrman@casema.nl Jan 21 2014 11:40 AM
Ik ben al een tijdje een zeer tevreden klant bij Pantha voor wimperextensions. Recentelijk ben ik van soort wimper gewisseld en heb nu Mink wimpers. Het resultaat is weer heel mooi! Pantha neemt er de tijd voor en legt stap voor stap uit wat ze doet. Ook na een paar weken blijven de wimpers mooi. Een aanrader!
Marry marry1994@hotmail.com http://www.insideoutoriginals.nl Dec 02 2013 1:23 PM
2 dagen voor mijn huwelijk wimper-extentions laten plaatsen door Pantha. ze zaten geweldig mooi, al was het even wennen, het voelt natuurlijk anders. 2 dagen later op huwlijksreis gegaan, 3 weken Indonesie. Veel gezwommen in een zwembad als gesnorkeld in de zee, Na 4 weken waren alleen bij de buitenhoeken wat wimpertjes weg. Nu weer op laten vullen door Pantha. Weer helemaal fantastisch. Het viel mij plotseling op dat mijn ogen niet meer tranen in de ochtenduren. Heerlijk gewoon droge ogen, ik was dus allergisch voor mascara en ik maar klooien met allerlei druppeltjes en oogbadjes. Dus het is maar goed dat ik het heb laten doen. Ik ben enorm tevreden, Ik bespaar zoveel tijd s'morgens, het scheelt me minstens een kwartier. Ik heb voor mijn trouwdag een dag ervoor endermolift laten doen, lekker een energieboost op je face. ik zag er werkelijk stralend uit. Thanks Pantha, als ik mijn 13e maand heb, kom ik terug voor een kuur.
Joukje joukjeztmr@ziggo.nl Sep 29 2013 1:01 PM
Op 10 juni 2013 begonnen met een volledige behandeling (momentumkuur en lipomassage. Bijna aan het einde van mijn behandeling en hele goede resultaten geboekt. Ben van maat 42 terug gegaan naar maat 38 (soms nog te ruim). De kuur is heel makkelijk vol te houden omdat je geen honger gevoel meer hebt. Goede begeleiding en feedback tijdens de behandeling en zij is erg begaan met de persoon.
Rosita Sep 02 2013 1:29 PM
Terug van vakantie van 5 weken en heb lekker genoten van de zon en al het lekkere eten.
De volgende dag na mijn vakantie stond ik voor de deur bij Pantha voor mijn afspraak.
Toen ik op de weegschaal stond bleek ik alléén maar een halve kilo bij gekomen te zijn, ondanks ik flink had gesmokkeld de laatste week van mijn vakantie.
Dankzij het aangeleerde eetpatroon van Momentum en de adviezen van Pantha heb ik me aardig kunnen redden.
Vandaag moet ik voor mijn laatste behandeling terug en weet ik zeker dat ik nu inmiddels meer dan een kilo, misschien wel anderhalve kilo kwijt ben in een week (ook wel gemokkeld met lekkere ijsjes).

Rosita prithi112@hotmail.com Jul 15 2013 9:32 AM
Ik ben sinds 01 Juni begonnen met de lipomassage i.c.m de momentum kuur.
De momentum kuur is niet alleen verantwoord afvallen, maar ook lekker eten.
Ik zit nu in fase 2 en er zijn genoeg variatie's wat betreft eten en het belangrijkste is dat ik nogsteeds afval.
Ik heb bijna mijn streef gewicht gehaald.
Van de lipomassage heb ik nu 12 behandelingen gehad en je ziet duidelijk het resultaat, ookal heb ik 4 kinderen al gehad.
Ik heb nog aantal behandelingen te gaan en ik heb er heel veel vertrouwen in, vooral de goede begeleiding van Pantha.
Pantha neemt alle tijd voor je en geeft goede adviezen die bij je past.
Ook heb ik tijdens de afwezigheid de lipomassage van Adrea gehad en zij was ook heel vriendelijke en behulpzaam.
Maar natuurlijk eerst op vakantie dan gaan we nogmaals voor de onderhoud.

Mvg,
Rosita
Sandra marée Jun 14 2013 9:31 PM
Ook ik heb wimperextensions laten zetten bij Cellu en wat is het ontzettend mooi geworden! Pantha, ben er superblij mee. Bedankt hóór! En graag tot de volgende keer!
 
1-10 van de 32