Wij stellen het op prijs als u uw mening wilt geven in dit gastenboek.

M.H. Feb 22 2013 4:39 PM
Ik kwam bij Cellu omdat na twee kinderen mijn navel hangt. Ik wilde mijn buik wat strakker. We zijn begonnen met de behandelingen en ik merkte dat mijn huid zachter werd. Ik merkte dat een uur na de behandelingen mijn lijf nog verder werkte, een fijn tintelend gevoel.Ik vond het ook zo ontspannend, dat ik doorgegaan ben met hele behandelingen ook voor mijn billen en benen ,zadeltassen, de putjes zijn nog niet helemaall weg ,maar mijn zadeltassen zijn veel minder geworden en ook hier is de huid heel zacht. Ik ga nog door voor de laatste puntjes op de i. Het kost wel wat geld, ik zag resultaat bij ongeveer 10 behandelingen,maar ik vind het het zeker waard. Een ontspan- en verwenmoment voor jezelf en voor je lijf!
Ellen Oct 04 2012 4:54 PM
Beste mensen.

Na de zomervakantie dacht ik ineens: "Ik moet er iets aan doen". 'Er', dat was de huid bij mijn maag. Die zag er al een aantal jaar wat vreemd rimpelig en in mijn ogen wat 'ingestort' uit. Na flink wat Googlen kwam ik vooral veel wegsnij adviezen tegen. Dat liever nog maar even niet. Maar wat dan? Toevallig kwam ik ook op Endermologie en lipomassage, waar ik nog nooit van had gehoord. Het leek me wel wat, maar zou het echt helpen? Ik geloof er allemaal nooit zo meteen in. Maar nadat ik de website Cellu.nl van Pantha Haring had bekeken, besloot ik de stoute schoenen aan te trekken en Pantha te bellen. Pantha gaf aan te willen kijken of de lipomassage in mijn geval effect zou kunnen hebben. Ze gaf ook eerlijk aan dat de therapie niet zou helpen 'als je huid vijf of tien centimeter over je broekje hangt'. Bij de intake gaf Pantha aan dat de therapie in mijn geval zeker wel resultaat zou kunnen hebben, maar dat ze wel vond dat er bij mijn maag en buik teveel vet zat. Bij controle op de weegschaal bleek ook dat mijn vetpercentage veel te hoog was. En ook dat de nodige kilootjes er de afgelopen jaren er stiekem langzaam aangekomen waren. (Oei!) Haar advies was het Momentum dieet te gaan volgen en tegelijkertijd met de lipomassage aan de slag te gaan. 'Dan krijg je echt een mooi resultaat".
Inmiddels ben ik twee maanden verder. Dankzij het Momentum dieet ben ik acht kilo kwijt (!) en ziet de huid er bij mijn maag en buik er door de lipomassage weer prachtig uit.
Ik kan je aanraden met Pantha te overleggen of de therapie, eventueel gecombineerd met het Momentum dieet ook voor jou een uitkomst kan zijn. Ik ben erg enthousiast, niet alleen over de therapie en het dieet, maar ook over de bijzonder aardige, toegewijde en zorgzame adviezen en behandeling van Pantha. Echt doen!!!

Ellen van de N., Den Haag

2 oktober 2012
Chris christianne@schoutenklimaattechniek.nl Mar 21 2018 6:54 PM
Na een stevige longontsteking met prednison kuur, was m'n lijf niet meer zoals het altijd is geweest en hoe ik het graag wilde zien.
Ik was helemaal opgezet van het vocht, m'n benen waren bobbelig en ik was aan alle kanten compleet uitgedijd.
Samen met Pantha hebben we het besproken en heeft ze alles uitvoering bekeken.
Daarna is er een plan van aanpak opgezet.
Samen met een speciaal dieet zag ik heel snel verandering in m'n figuur, en m'n huid ging er steeds beter uitzien.
Ook m'n gewicht ging snel naar beneden.

Super blij met het behaalde resultaat!
De zeer professionele en prettige begeleiding, heb ik als zeer positief ervaren!
De behandelingen zijn geheel pijnloos, werden correct uitgevoerd en zijn ook nog erg gezellig.
Kortom een aanrader!
Sana oxik@live.nl Sep 25 2012 4:00 PM
Pantha, bedankt voor alles!!! Dankzij je LPG behandelingen ben ik in de topvorm na de bevalling. :-)) En ik blijf het zeker volgen.
Monique Rohrman Jul 10 2012 4:07 PM
Ik heb onlangs wimperextensions laten zetten bij Pantha. Zij geeft duidelijk advies en neemt de tijd om de extensions er op te zetten. Het resultaat is werkelijk geweldig! Pantha waarschuwde mij al dat er maar 1 nadeel aan is...het werkt verslavend! En dat is werkelijk zo! Zelf na een aantal weken krijg ik nog opmerkingen dat mijn wimpers zo mooi zijn.
Marjan Weerd Marjan.weerd@casema.nl May 30 2012 7:20 PM
Pantha, hartelijk dank dat je zo veel moeite hebt gedaan toen ik aan je vroeg of je Bio Momentum naar mij op wilde sturen. Het is een prettig middel om mooi maar ook verantwoord af te vallen, ik kan het iedereen aanraden.
bregje Mar 05 2012 11:04 AM
de behandelingen doen mij erg goed en het resultaat mag er zijn..mijn huid voelt gladder en strakker. Na mijn zwangerschap hield ik veel vocht vast in mijn benen,wat een vervelend en pijnlijk gevoel geeft. Met de endermologie verdween dat ook weer, erg fijn!
Bianca B.seekles@upcmail.nl Oct 10 2011 6:22 PM
In 1 woord: Fantastisch!!! Al na een paar behandelingen goed resultaat en na de hele kuur een geweldig resultaat. En het is ook echt een relax moment voor jezelf! Nu in de onderhoudsfase en het resultaat is blijvend fantastisch!
Corinne Oct 05 2011 9:37 PM
Ik wilde minder cellulites en met de lipomassage lukt dat heel goed. Alles is strakker en gladder geworden. Liggend op de bank doet Pantha met het apparaat het werk en na 5 keer zag ik al resultaat. De begeleiding is zeer prettig en het is eigenlijk een relax-moment te noemen met een goed resultaat. Zeker aan te raden. Ook de rustige sfeer die er is, is zeer aangenaam.
annemarie Sep 23 2011 11:56 PM
Ik ben mn hele leven werkelijk alles geprobeerd om af te vallen maar niks heeft echt goed geholpen maar met de kuur momentum ben ik nu al 12 kilo afgevallen en dat in 5 weken. Het is echt fantastisch. Ik doe 2 kuren achter elkaar omdat ik nu echt net zo lang door wil gaan tot ik mijn streefgewicht heb bereikt. Pantha begeleidt me hierin fantastisch!! Endomologie zorgt er voor dat ik mooi strak afval. Ik zou het iedereen die wil afvallen willen aanraden. Het is echt het beste wat je kan doen om je weer heerlijk te voelen. Ben zo benieuwd wat het eindresultaat zal zijn. ik hou jullie op de hoogte.
groetjes,
Annemarie
11-20 van de 32