Momentum afslakkuur   

 

De Momentum afslankkuur

Momentum® is een effectief afslankprogramma voor mannen en vrouwen met overgewicht of een verkeerde vetverdeling. De dieetfase van de Momentum afslankkuur telt slechts 24 dagen, maar minstens even belangrijk: dankzij ons slimme 3 Fasenplan voorkom je het beruchte jojo-effect dat zich dan vaak voordoet. Om af te slanken en je streefgewicht vervolgens vast te houden, heeft meer nodig dan een tijdelijk dieet. Met die gedachte is binnen het Momentum afslankprogramma een uitgebalanceerd 3 Fasenplan ontwikkeld. Geen wondermiddel, maar een effectief afslankprogramma waarmee je gewicht verliest in slechts 24 dagen en vervolgens leert om je behaalde streefgewicht te behouden. Eenvoudig en met minimaal effect op je sociale leven, dat is kenmerkend voor de Momentum afslankkuur.

De Momentum afslankkuur kan gecombineerd worden met Endermologie. U krijgt dan een nog mooier resultaat met uw contouren en er kan effectief aan de verslapping van de huid gewerkt worden. U kunt ervoor kiezen om het Momentum afslankprogramma met begeleiding te doen, in dat geval komt u zes keer voor een consult. U kunt er ook voor kiezen om de kuur zonder begeleiding te doen. In dat geval krijgt u wel een goede uitleg bij de aanschaf van de kuur, zodat u zelf met het Momentum afslankprogramma aan de gang kunt. 

Gecertificeerd voor het Momentum afslankprogramma

Een Momentum afslankkuur zonder begeleiding kost € 169,- (brons programma). Voor € 10,- wordt de kuur aangetekend opgestuurd. Wilt u de kuur met begeleiding dan kost deze € 239,-. Hiervoor komt u voor vijf consulten naar de praktijk. Ik ben gecertificeerd Momentum consulente en kan u dus van de nodige begeleiding voorzien. Bij praktijk Cellu worden de allernieuwste dozen van het Momentum afslankprogramma geleverd, compleet met bodymeter en een nog uitgebreider receptenboek. 

Contact over Momentum afslankkuur

Heeft u vragen over het Momentum afslankprogramma, dan kunt u mailen of bellen.

 


 

 

 Kijk ook eens op Mijn Momentum